Enkel-voetorthesen

Onze op maat gemaakte enkel-voetorthesen voldoen aan de hoge eisen op het gebied van functionaliteit en pasvorm. Ons assortiment biedt een ruim aanbod van enkel-voetorthesen en scharniercomponenten om aan de persoonlijke eisen te kunnen voldoen. 

Walk On Flex.

Walk On Flex | Walk On Trimable

Walk On® Flex 28U22 / Walk On® Trimable 28U23 helpt de gebruiker de voet op te tillen en beperkt de supinatie tijdens de zwaaifase. Het lopen is gemakkelijker, stabieler en veiliger.

Lees verder
Er wordt een afbeelding getoond van enkelscharnier 17M1/17M2.

Enkelscharnieren 17M1/17M2

De enkelscharnieren 17M1 en 17M2, voor thermoplastische onderbeenorthesen, bieden de orthopedische technicus veel mogelijkheden om lichte, functionele orthesen voor kinderen en volwassenen te maken.  

Lees verder
Er wordt een afbeelding getoond van het enkelscharnier 17B66.

Enkelscharnier 17B66

De enkelscharnier 17B66 kan gecombineerd worden met verschillende componenten voor een optimale aanpassing aan de individuele eisen van uw patiënt.

Lees verder
Er wordt een afbeelding getoond van het enkelscharnier 17LA1.

Eenzijdige enkelscharnier 17LA1

Het enkelscharnier 17LA1 maakt onderdeel uit van ons bewezen eenzijdige scharniersysteem. Licht gewicht, hoog veiligheidsniveau en de kracht en draaiing van de componenten verhogen het draagcomfort.

Lees verder
Er wordt een afbeelding getoond van de Walk On® 28U11.

Walk On® 28U11

De Walk On® onderbeenbeugel geeft cliënten met een parese of paralyse van de voetheffers een dynamisch en fysiologisch gangbeeld dankzij de carbon veer.

Lees verder
Er wordt een afbeelding getoond van een Peroneusveer 28U9.

Peroneusveer 28U9

De Peroneusveer 28U9 tilt het voorste deel van de voet op waardoor er een passieve flexibele beperking van de plantairflexie ontstaat.

Lees verder

Quality for life