Therapeuten

Therapist holding a Thera-Band in the training room

Therapie en orthopedische technologie vullen elkaar op verschillende gebieden aan en zorgen samen voor meer therapiesucces. Zo maken orthesen het mobiliseren van maatregelen in de fysiotherapie gemakkelijker. Ondertussen leren kinderen hoe ze een prothese kunnen gebruiken door middel van speelse oefeningen tijdens ergotherapie.

Lees meer over hoogwaardige medische apparaten en hun toepassingsgebieden. Wij bieden een grote keuze aan producten op het gebied van elektrische stimulatie, orthesen, prothesen en Human Mobility (rolstoelen).


Therapeut stelt de Kenevo A-B-C app in tijdens de training met gebruikers

Software

Met de Kenevo A-B-C-app kunnen therapeuten de protheseknie van de patiënt aanpassen en op deze manier op de behoeften reageren en gebruikers ondersteunen terwijl ze werken aan hun therapiedoelen

Therapie voor de onderste extremiteit

Vroege therapie draagt bij aan een groter behandelingssucces en begint idealiter al voor de amputatie. Wij bieden uitgebreide kennis voor pre-prothese therapie en prothese training. Meer

Three Ottobock employees discuss a plaster cast for a prosthetic socket at a training session

Educatie

Lees meer over educatie, certificering en online seminars van de Ottobock Academy


Aanbevolen educaties

Kenevo - Therapie en training

De volgende video's laten zien hoe je met gebruikers kunt trainen in de modusseni A, B / B + en C.

Meer

C-Brace® - Therapie en training

Deze video's demonstreren de fysiotherapie en looptraining met het computergestuurde orthesensysteem C-Brace. Het kan worden gebruikt als oriëntatie bij het concept voor een oefenprogramma voor gebruikers.

Meer

Oudere generatie - therapeuten

Omdat werken met personen van de oudere generatie met een amputatie speciale vereisten met zich meebrengt, geven we u als therapeut nuttige suggesties, meer informatie en een reeks seminars.

Meer

Onze diensten op andere vakgebieden

Artsen

Een grote selectie medische hulpmiddelen voor tal van ziektebeelden

Meer

Instrumentmakers

Duidelijke en professionele informatie over onze producten

Meer