Educatie

De Global Academy deelt graag klinische, technische en therapeutische kennis van Ottobock met U. Dit platform is ontworpen om u te helpen uw kennis op te frissen en te benutten in tijden van thuiskantoor. Elke e-Learning, educatieve video of online training is gratis te volgen.

Heeft u nog vragen of onderwerpen waar u mee over wilt weten? U contact met ons opnemen door een bericht te sturen via marketing.benelux@ottobock.com of contact op te nemen met uw lokale contactpersoon van Ottobock.

Overzicht onderwerpen

Trainingsmateriaal - Prothesen Bovenste extremiteit

Het volgende materiaal ondersteunt u bij uw kennis over de onze prothesen voor de bovenste extremiteit.

Meer

Trainingsmateriaal Prothesen - onderste extremiteit

Het volgende materiaal ondersteunt u bij uw kennis over de onze prothesen voor de onderste extremiteit.

Meer

Trainingsmateriaal Neuro Orthopedie

Het volgende materiaal ondersteunt u bij uw kennis over de onze producten rondom neuro orthopedie.

Meer

Evenementenkalender

Vind meer informatie over aankomende trainingen en seminars.

Meer

O&P kennis

Tijd- en plaatsonafhankelijke, digitale orthopedische leerinhoud op het gebied van orthesen en prothesen. De beschikbare inhoud ondersteunt zelfstudie om orthopedische kennis te verwerven of te verbeteren.

Meer

Soorten trainingsmateriaal

Producten E-Learning

Producten E-Learning

Wilt u meer weten over een behandelmethode of een Ottobock-product? We bieden u verschillende E-Learning cursussen aan die altijd online te volgen zijn. De E-Learnings vervangen uw certificeringscursus niet. Neem voor meer informatie contact op met marketing.benelux@ottobock.com of uw lokale contactpersoon.

Educational videos

Educatieve video's

Als orthopedisch adviseur ontvangt u via de educatieve video's informatie, hoe onze producten gepast en aangepast moeten worden. U als fysiotherapeut en / of ergotherapeut krijgt met onderstaande producten ideeën hoe u optimaal kunt trainen met uw gebruikers.

De educatieve video's vervangen uw certificeringscursus niet. Neem voor meer informatie contact op met marketing.benelux@ottobock.com of uw lokale contactpersoon.

Online live sessies

In onze online live sessies met trainers van de Ottobock Academy zullen we onze expertise delen met betrekking tot producten, afstemming, looptraining, etc.

O&P kennis

O&P kennis biedt tijd- en plaatsonafhankelijke, digitale orthopedische leerinhoud op het gebied van prothesen van de onderste extemiteiten. De beschikbare inhoud ondersteunt zelfstandig individueel leren en dient als leerplatform voor medewerkers om orthopedische kennis te verwerven of te verbeteren.