O&P kennis

We delen graag klinische, technische en therapeutische kennis van Ottobock met U. Tijd- en plaatsonafhankelijke, digitale orthopedische leerinhoud op het gebied van orthesen en prothesen. De beschikbare inhoud ondersteunt zelfstudie om orthopedische kennis te verwerven of te verbeteren.

Heeft u nog vragen of onderwerpen waar u mee over wilt weten? U contact met ons opnemen door een bericht te sturen via marketing.benelux@ottobock.com of contact op te nemen met uw lokale contactpersoon van Ottobock.

Aanbod

Trainingsmateriaal

Lees meer over behandelmethoden en online cursussen voor Ottobock-producten.

Meer

Klinisch onderzoek

Klinisch onderzoek op het gebied van prothesen en orthesen vergelijkt producten en behandelmethoden met betrekking tot hun veiligheid en prestaties.

Meer

Ottobock Benelux Podcasts

Een podcast voor instrumentmakers, technici en iedereen die meer wil weten over prothesen, orthesen en rolstoelen. De podcast bevat verschillende onderwerpen, nieuwe trends, best practices en educatieve onderwerpen.

Meer

Ottobock Talks

We hebben speciaal voor u Ottobock Talks in het leven geroepen. Tijdens deze live Talks bespreken we bepaalde onderwerpen duidelijk te bespreken. Lees meer over de verschillende onderwerpen en meld uzelf aan!

Meer