Ottobock Talks

Ottobock Talks - een reeks video’s van ieder zo’n 20 minuten. In iedere video gaan we in op een specifiek onderwerp. Dat kan een interessant onderzoek zijn dat we hebben gedaan en waaruit we voor jullie de belangrijkste kennis delen.

Ook nu alles weer zoveel mogelijk is opgestart gaat Ottobock Benelux verder met de Ottobock Talks om ondersteuning te bieden. Noteer ze in je agenda want vanaf heden volgen er iedere eerste week van de maand nieuwe Ottobock Talks. Voor deze Ottobock Talks kun je je inschrijven. Dat kan via de onderwerpen op deze pagina.

Daarnaast willen we van jullie graag horen waar je behoefte aan hebt. Geef jouw vraag of behoefte aan ons door via marketing.benelux@ottobock.com.

Houd onze online kanalen en deze pagina in de gaten voor meer informatie!

De Ottobock Talks voor september zijn hieronder terug te kijken. De Talks voor oktober worden zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.Ottobock Talks - terugkijken

Kijk onze Ottobock Talks hier terug.

Klinisch onderzoek

Klinisch onderzoek op het gebied van prothesen en orthesen vergelijkt producten en behandelmethoden met betrekking tot hun veiligheid en prestaties.

Meer

Aankomende live sessies

Vind hier meer informatie over de komende live sessies van de Ottobock Global Academy en registreer uzelf.

Meer