Lichaamsbekrachtigde prothesen - educatieve video's

Bekijk de onderstaande video's voor meer informatie over therapie voor gebruikers van een transhumerale, lichaamsbekrachtigde prothese.

Therapie voor gebruikers van een transhumerale, lichaamsbekrachtigde prothese

Deze video-tutorial ondersteunt orthopedisch adviseurs en therapeuten met betrekking tot de therapie en revalidatie van gebruikers met lichaamsbekrachtigde bovenarm prothesen. Ze worden stap voor stap door de therapie- en trainingssessies geleid: van het assessment naar het therapie- en revalidatiedeel en tenslotte meer informatie over de kwaliteitscontrole.

De tutorials verwijzen naar stap 2, 6 en 7 van de behandelcyclus van het Ottobock lichaamsbekrachtigde onderwijsconcept.

Therapie voor gebruikers met een transradiale lichaamsbekrachtigde prothese

Deze video-tutorial ondersteunt orthopedisch adviseurs en therapeuten met betrekking tot de therapie en revalidatie van gebruikers met lichaamsbekrachtigde onderarm prothesen. Ze worden stap voor stap door de therapie- en trainingssessies geleid: van het assessment naar het therapie- en revalidatiedeel en tenslotte meer informatie over de kwaliteitscontrole.

De tutorials verwijzen naar stap 2, 6 en 7 van de behandelcyclus van het Ottobock lichaamsbekrachtigde onderwijsconcept.

Andere educatieve video's

bebionic - educatieve video's

Bekijk de video's voor meer informatie over de functies en het juiste gebruik van de bebionic hand, hoe u de duim kunt aanpassen en het aantrekken en uittrekken van prothese handschoenen.

Meer

Michelangelo hand - Educatieve video's

Met een elektrisch verstelbare duim, zeven verschillende grepen en een ovale, flexibele pols, is de Michelangelo prothesehand van Ottobock ongelooflijk natuurlijk. Bekijk Martin het leven omarmen tijdens het ontbijt met een vriend.

Meer

Myo Plus - Educatieve video's

Bekijk de onderstaande video's voor meer informatie over het Myo Plus fitting proces.

Meer