Aanbevolen combinaties online cursussen


Aanbevolen combinaties online cursussen

Doelgroepen: artsen, orthopedisch adviseurs en revalidatietechnici, therapeuten, scholen en universiteiten, after-sales service

Duur: ca. 1 uur

Na het volgen van deze online cursus, begrijpt u de betekenis van de onderlinge relatie tussen het liner materiaal, het suspensie systeem en individuele patiëntkenmerken. U leert over de beslissingscriteria voor toepassingsaanbevelingen en hoe u kunt rechtvaardigen welke combinaties van een ophangsysteem en voeringmateriaal een "winnende combinatie" vormen en welke niet.

Module 1: Introductie
Deze online module geeft een overzicht van de uitdagingen die gepaard gaan met de fitting van de koker en hoe de juiste combinatie van een suspensiesysteem en linermateriaal bijdraagt aan het beheersen van beweging in de koker.U leert waarom de vereisten verschillen tussen transfemorale en transtibiale fittingen.
Duur: 10 minuten

Module 2: Suspensie systemen
In deze online module leert u over de verschillende Ottobock-suspensiesystemen.U leert over de vereisten van het linermateriaal bepaald door de eigenschappen van het respectievelijke suspensiesysteem.
Duur: 15 minuten

Module 3: Liner materialen
In deze online module leert u meer over de verschillende Ottobock-linermaterialen en hun specifieke eigenschappen.
Duur: 10 minuten

Module 4: De juiste fitting
Deze online module vertelt u welke toepassingsaanbevelingen worden bepaald door de specifieke eigenschappen van suspensiesystemen en linermaterialen voor transfemorale en transtibiale fittingen. Deze module kan ook dienen als referentie voor "aanbevolen combinaties".
Duur: 25 minuten

Bekijk hier de online cursus