Geef patiënten nieuwe perspectieven - en zorg voor een optimale behandeling

Ze vormen de grootste groep geamputeerden en zijn grote uitdagingen voor behandeling en fitting - personen met een beperkte mobiliteit. Alleen wanneer alle bij de behandeling betrokken personen hand in hand werken, kan voor elke individuele gebruiker het beste resultaat worden gegarandeerd.

We kunnen u helpen - met aantrekkelijke oplossingen gedurende het hele behandelingsproces om ervoor te zorgen dat patiënten nieuwe perspectieven en nieuwe hoop krijgen. Elke patiënt de best mogelijke zorg geven is de moeite waard!

Onze selectie voor instrumentmakers

Als een instrumentmaker heeft u nauw contact met patiënten, familieleden en alle personen die bij het behandelingsproces betrokken zijn. Wij helpen u bij het bereiken van de optimale behandeling voor elke patiënt - met producten van topkwaliteit, uitgebreid informatiemateriaal en een continu groeiend seminar en trainingsprogramma dat is afgestemd op de specifieke behoeften van de verschillende patiëntengroepen.

  • Patiënten en familieleden profiteren van nuttige informatie en contacten.
  • Therapeuten krijgen training en praktische tips voor optimale behandeling en revalidatie.
  • Artsen zijn gevoelig voor vroegtijdige mobilisatie en prothesen.
  • Zorgverleners leren waardevolle tips en trucs om mensen met een beenamputatie beter te ondersteunen.

Kenevo seminars

Het kniegewricht voor meer veiligheid: Kenevo biedt intuïtieve ondersteuning aan gebruikers met een grotere behoefte aan veiligheid. Schrijf u nu in voor een seminar en certificering!

Meer

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van oplossingen voor minder mobiele gebruikers: Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang automatisch informatie.

Meer

Overzicht

Onze uitgebreide database met gedetailleerde productinformatie en alle materialen voor de eenvoudige, interdisciplinaire behandeling van uw patiënten.

Meer

Voor elk individu de perfecte oplossing

De groep van transfemorale en transtibiale geamputeerden met een lage mobiliteit is zeer heterogeen. Het varieert van personen die hun prothese alleen voor korte afstanden gebruiken tot degenen die zowel binnen als buiten actief zijn - vaak met ondersteuning van loophulpmiddelen. Ontdek voor elk van uw patiënten de beste oplossing.

Onze meest functioneel uitgebalanceerde oplossing

Optimaal voor de meeste prothesegebruikers

Bijzonder veilig en gemakkelijk te gebruiken: onze Kenevo is ideaal voor de meeste geamputeerden met beperkte mobiliteit.

Ideaal voor iedereen die erg actief is

Ontworpen voor iedereen die nog steeds onafhankelijk en actief is in het dagelijks leven. Eenvoudig te bedienen met verbeterd struikelherstel.

Meer

Kleine stapjes zetten

Personen die lichamelijk verzwakt zijn, hebben meer ondersteuning nodig - oplossingen voor nog meer stabiliteit en maximale controle tijdens het lopen.

Meer

Gemakkelijk aan te trekken en energiebesparend

Optimaal voor prothesegebruikers met een kleine bewegingsstraal - energiebesparende producten die bijzonder gemakkelijk aan te trekken zijn.

Meer