Triton Side Flex - Educatieve video's

Bekijk de onderstaande video's voor meer informatie over de Triton side flex.

Triton side flex - 3D animatie

De Triton side flex prothese voet zet standaarden door extra side-to-side flexibiliteit te bieden via zijn unieke m-l unit. Ervaar de functionaliteit en het opwindende compacte ontwerp dat van grote waarde is voor de gebruiker.

Triton side flex - Voetschaal in een notendop

Het aanbrengen van de voetschaal van de Triton side flex prothesevoet is heel eenvoudig - onze voormalige orthopedisch adviseur Dries geeft u nuttige tips.

Triton side flex - Laten we het hebben over cosmetica

Onze voormalige orthopedsiche adviseur Dries laat u zien hoe u een cosmetische aanpassing rond de Triton flex-prothetische voet maakt en hij laat u de verschillende opties zien die u heeft.

Triton side flex - Statische uitlijning: niets nieuws behalve een punt en een streepje

Tijdens de statische uitlijning is het belangrijk dat de m-l unit van de Triton side flex prothese voet in neutrale positie staat. Alleen dan kan de gebruiker profiteren van de volledige functionaliteit van deze prothese voet.

Triton side flex - Externe voetrotatie: Hoge 5 voor max 5

Stap voor stap legt onze voormalige orthopedisch adviseur Dries u uit hoe u de dynamische uitlijning voor de Triton side flex prothesevoet moet doen, waar u op moet letten en waarom u de 5° van externe voetrotatie niet mag overschrijden.

Triton side flex - Op de proef gesteld

We nodigen u uit om te kijken hoe we de functionaliteit van de Triton side flex prothese voet intern hebben getest: van dynamische en statische duurzaamheidstests tot m-l functie en zoutsproeitests. Houd er rekening mee dat deze video slechts een klein deel laat zien van de intensieve tests die onze prothese voeten moeten ondergaan.

Triton side flex - Biomechanica

De Triton side flex prothese voet is ontworpen om een soortgelijk effect te hebben als de menselijke voet als het gaat om lopen op oneffen terrein of wanneer u op een helling staat. Gebruikers voelen meer stabiliteit, meer veiligheid en nog minder stress in de koker.