Het komt allemaal neer op de juiste werkplaatsuitrusting

Het vervaardigen van op maat gemaakte orthopedische hulpmiddelen vereist een werkomgeving die optimaal is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van werknemers en klanten. Profiteer dus van onze expertise en jarenlange ervaring als werkplaatsleverancier. Wij bieden werkplaatsapparatuur en machines van topkwaliteit, allemaal uit één hand. Wij ontwerpen maatwerkoplossingen voor het uitrusten van uw gespecialiseerde orthopedische en pedorthische firma.

Een perfecte werkomgeving creëren - met op maat gemaakte concepten

Machines en accessoires

Kwaliteit, veiligheid en efficiëntie op de werkplek spelen voor u een cruciale rol. Daarom hebben deze aspecten de hoogste prioriteit bij het opzetten van onze producten - zoals ze al meer dan 50 jaar doen.

Meer

Advies en planning

Ons ervaren team geeft u advies voor het plannen van uw werkplaats op basis van uitgebreide technische expertise. Profiteer van onze jarenlange expertise en onze kennis tijdens de inrichting van uw gespecialiseerde bedrijf.

Meer

Projecten en referenties

Geraffineerde planning tot in de details: de orthopedische en pedorthische workshops die we ontwerpen, onderscheiden zich door een optimaal gebruik van de ruimte. Raak geinspireerd.

Meer

Video's

Als servicemonteur is Mari Kuijs voorbereid op alles wat er kan gebeuren.
Mari Kuijs – reizende technicus
Peter Dekkers plant een moderne orthopedische werkplaats
Peter Dekkers – een talent voor organisatie
Denny Heida – een creatieve geest binnen Ottobock | Jos America
Denny Heida – een creatieve geest