Topadvies dankzij jarenlange ervaring

Ons team van ervaren adviseurs en tekenaars bij Ottobock | Jos America doorloopt samen met u een duidelijk gedefinieerd stappenplan. We kijken naar de specifieke situatie ter plaatse, de beschikbare ruimte, uw persoonlijke wensen en uw toekomstplannen. Hierdoor wordt uw werkplaats vanaf dag één professioneel aangepast aan uw wensen.

Ottobock | Jos America consult voor de planning en inrichting van een moderne orthopedische werkplaats met een open concept.

Uitgerust voor gezondheid

Ottobock | Jos America ontwikkelt al 50 jaar totaaloplossingen voor orthopedische werkplekken. We stellen normen op het gebied van stof- en lijmdampafzuiging, geluidsreductie, luchtkwaliteit en ergonomie op basis van arbeidsveiligheids- en gezondheidsrichtlijnen.

Specifieke expertise voor duurzame planning

Wij voeren de planning, nieuwbouw, verbouwing of modernisering van uw gespecialiseerde orthopediebedrijf uit naar uw individuele wensen. Met behulp van 3D-modellen ontwikkelen we samen met u en uw architect de eisen. Vervolgens fabriceren we de machines en werkplaatsapparatuur met behulp van de nieuwste technieken in onze productiefaciliteiten, waaronder onze eigen spuiterij.

Uitgebreide technische expertise voor een professionele implementatie

Perfect afgestelde machines voor ideale werkresultaten

Als full-service outfitter bieden wij u levering, installatie, inbedrijfstelling en instructie voor alle machines, apparatuur en gereedschappen. Service ter plaatse is voor ons net zo belangrijk als de snelle levering van alle slijtage- en reserveonderdelen. Onze technische expertise omvat ook maatwerkoplossingen voor stofvrij maken en afzuigen. We ontwikkelen ook individuele plannen voor uw elektrische, verlichtings-, sanitaire en persluchtsystemen.

Showrooms voor de beste eerste indruk

Drie grote showrooms nodigen u uit om onze producten van dichtbij en persoonlijk te ervaren.

Ervaar ons portfolio op het gebied van orthopedische technologie, pedorthics en schoenreparatie van dichtbij en persoonlijk! Drie grote showrooms staan klaar om u te verwelkomen in het nieuwe hoofdkantoor van Ottobock planning & equipment nabij ´s Hertogenbosch in Nederland. We nodigen u uit om ze te bezoeken op werkdagen tussen 8.00 uur en 17.00 uur of op afspraak.