Individuele projecten, succesvol uitgevoerd

We putten uit onze ervaring opgedaan in meer dan 2.600 voltooide projecten om het meeste uit uw ruimte en workflows te halen. Baanbrekende projecten met innovatieve ontwerpen geven gespecialiseerde orthopedische technologiebedrijven en werkplaatsen een modern imago. De nieuwe werkplaats bij Heckert & van Lierop is een voorbeeld.


Een ruimtelijk ontwerp en innovatieve oplossingen

Voor Heckert & van Lierop werd de droom om een open werkplaats te hebben als ruimtelijk concept van het bedrijf werkelijkheid. In samenwerking met Ottobock | Jos America is met succes een atelier gebouwd met een open inrichting en met licht overgoten ruimtes.

In één grote ruimte worden verschillende productieprocessen uitgevoerd. Dit omvat ook de wachtruimte, zodat klanten kunnen zien hoe hun prothese of orthese vorm krijgt.

De CEO van de fabrikant van orthopedische producten is zeer tevreden met het resultaat: "De samenwerking tussen Heckert & van Lierop en Ottobock | Jos America was uitstekend", zegt Huub Lucassen.

Een open workshop met maximale efficiëntie

De nieuwe architectuur heeft geresulteerd in zeer efficiënte workflows voor Heckert & van Lierop. De faciliteiten en producten zijn perfect op elkaar afgestemd en werkbanken worden op maat gemaakt.

Ruisonderdrukking en dampafvoer zorgen verder voor een gezonde en schone werkomgeving. Dankzij het centrale Vacuum V80HC stof- en spaanafzuigsysteem hoopt zich zo weinig stof op op de werkplek dat zelfs de glazen wanden schoon blijven.